En gammel mand havde brug for at få masseret sine ben for at få blodomløbet i gang og bad to af sine sønner komme og hjælpe. Den ene søn blev bedt om at massere det højre ben, den anden det venstre.

Imidlertid havde der altid været rivaliseren imellem de to sønner. Selv om de nu skulle stå sammen om at glæde deres far, kunne de ikke lægge bånd på deres indbyrdes stridighed. Snart begyndte de at konkurrere om at overgå hinanden. Først prøvede de hver især at massere bedre end den anden, men hurtigt gik de over til at skændes.

”Massér dit ben ordentligt,” sagde den ene bror.

”Pas dig selv. Jeg ved bedre end dig, hvad der glæder vores far mest,” svarede den anden.

Skænderiet tog til i kraft, og den ældste søn blev så vred, at han slog til det ben, hans bror masserede, så faderen ville tro, at hans bror ikke kunne massere ordentligt. Broderen reagerede ved på samme måde at slå det ben, hans bror masserede. Den ældste søn slog igen til det andet ben. Skænderiet voksede i styrke. Uden at ænse, hvordan deres far skreg i smerte, tævede de hver især løs på det ben, den anden bror var blevet betroet til at massere.

Srila Prabhupada, der fortalte historien i et brev den 20. februar 1969 til Rayarama, fortsatte: ”På samme måde vil det ødelægge min mission, hvis I skændes indbyrdes imellem jer i jeres forskellige departementer. Stop derfor denne unødige spænding og lev fredeligt sammen.”