Den 6. april 1976 havde Srila Prabhupada og nogle af hans disciple et møde i Prabhupadas bank i Vrindavana. Prabhupada startede med at fortælle historien om Dhruva Maharajas møde med Kuvera, de himmelske planeters skatmester eller bankmand, kan man godt sige.

Men selv om Kuvera kunne have givet Dhruva umådelige rigdomme, bad Dhruva kun om én ting fra Kuvera, nemlig at han, Dhruva, måtte fortsætte med at være Krishnas tjener. Prabhupada sagde videre til bankmanden, at selv om bankmanden var parat til at give eller låne Prabhupada en stor sum penge, ønskede Prabhupada kun én ting fra ham, nemlig at han måtte velsigne ham til at fortsætte med at være Krishnas tjener.

En bankmand fortalte derefter en anden historie. En mand var på hospitalet og skulle have en hjertetransplantation. Lægerne tilbød ham da tre mulige hjerter, nemlig et, der havde tilhørt en general, et andet, der havde tilhørt en stor forretningsmand, og et tredje, der havde tilhørt en bankmand. ”Hvad for et af dem vil du gerne have?” spurgte lægerne.

Manden svarede med det samme: ”Giv mig bankmandens hjerte.”

Lægerne var forbavsede over hans hurtige svar og spurgte: ”Hvorfor vil du så gerne have bankmandens hjerte?”

Manden svarede: ”Fordi jeg kan være sikker på, at hans hjerte aldrig har været brugt.”

Prabhupada fortalte så en tredje historie:

”En fattig mand fik at vide af en ven: ”Penge tiltrækker penge.” Det er faktisk tilfældet. Hvis man har penge, kan man tiltrække flere penge. Så manden gik hen i banken. En bankmand sad og talte en stor sum penge, og den fattige mand smed en mønt på bordet ved siden af de mange penge. Han stod så og ventede, imens han tænkte: ”Hvornår kommer pengene til mig?” Bankmanden spurgte: ”Hvorfor står du der?” Manden svarede: ”Jeg har hørt, at penge tiltrækker penge, så jeg havde én mønt. Jeg har lagt den ved siden af dine penge og venter på, at de kommer over til mig.” Så bankmanden sagde: ”Nej, nej, du har misforstået det. Det er rigtigt, at penge tiltrækker penge, og nu har mine penge tiltrukket dine penge.”