Det er os en glæde at kunne meddele, at vi med dette nummer har gennemført de digitale løfter, vi gav ved årets begyndelse. Vi lovede der at sende Nyt fra Hare Krishna digitalt til alle, der har lyst til at få bladet på den måde, såvel som at gøre bladet tilgængeligt for alle på Internettet. Nu er den nye hjemmeside blevet oprettet og kan findes på adressen www.harekrishna.dk.

Fremover vil man på denne adresse kunne finde det nyeste blad, både med de enkelte artikler i blogformat og som pdf til downloading. Udgivelsesdatoen er den første i hver måned.

Samtlige blade fra starten i 1999 vil også gradvist blive lagt ud som pdf. Indtil videre kan alle bladene fra 2009 og fremefter hentes ned. Resten af bladene vil gradvist blive gjort tilgængelige over de næste måneder.

Det er endvidere muligt at søge blogartikler i forskellige kategorier, ligesom hjemmesiden har links til ISKCON Danmarks øvrige hjemmesider og andre aktiviteter.

Ananta Sri Prabhu har stået for hjemmesidens layout, der er holdt i et stilrent og seriøst format, da vi mener, at det er, hvad Nyt fra Hare Krishna står for – en seriøs og forhåbentlig tankevækkede og lærerig Krishna-bevidst udgivelse.

God fornøjelse!