Det har længe været et stort ønske at have en hjemmeside, hvor man kan finde alt, der foregår inden for ISKCON i Danmark. Hidtil har folk skullet besøge en række hjemmesider og forskellige Facebook-grupper for at finde al den relevante information. Det håber vi er ovre nu. Den nyrenoverede www.krishna.dk er netop blevet søsat i håb om, at her skal man kunne finde det hele. Skærmbillede 14

Hovedmanden bag hjemmesiden er Ananta Sri Dasa, der sammen med en amerikansk hengiven og WordPress-guru, Mathura-vasa Dasa, fortjener et stort tak for det arbejde, de har lagt i den.

Når man nu klikker ind på hjemmesiden, vil man blive mødt af forsiden, der gengives her på billedet. Derfra kan man surfe rundt og finde alle de kommende begivenheder et godt stykke ud i fremtiden. Der er også adresser og anden kontaktinformation til alle ISKCON-projekter og relevante personer. For nysgerrige og videbegærlige er der et stort arkiv af relevant information om, hvad Hare Krishna er og står for. Nogle af undersiderne vil løbende blive udvidet og opdateret. Værsgo’ og besøg www.krishna.dk.