Bliver 2021 et godt eller dårligt år, og var 2020 godt eller skidt? Læs visdomshistorien på side 19 og få et overraskende svar!

Nytår er altid en god anledning til at minde hinanden om, hvordan tiden går. Tiden er en form af Krishna, en almægtig form, som selv de mægtigste er magtesløse overfor. Men fordi tiden er Krishna, er den hengivne, der hele tiden er engageret i Krishnabevidsthed, uberørt af tiden.

Et eksempel på dette var Raivata Prabhu, en svensk hengiven og discipel af Srila Prabhupada, der gik bort i slutningen af 2020 (se bagsiden). Selv om hans krop var gammel og syg, var hans bevidsthed om Krishna upåvirket af tiden og selv ved hans bortgang lige så skarp som altid. Nytåret er derfor en god anledning til at tage et forsæt om at holde sig i samme klare Krishnabevidsthed i det nye år og resten af livet med.

Blandt dagsaktuelle emner ser vi på, hvad Srila Prabhupada mente om vaccinationer (side 9), og vi afslører planerne om den forhåbentligt snarlige start på et dansk Krishnabevidst landbrugssamfund (side 12).

Forsidebilledet er fra Angkor Wat, hvis historie og mysterier vi ikke før har skrevet om, selv om det er verdens største vediske tempel. Det forsøger vi at råde bod på i dette og følgende numre (se side 17).

God fornøjelse med dette blad. Ld.