Vanløse Bladet er Vanløses lokale avis, der omdeles gratis hver uge til 15.000 husstande. I uge 25 havde journalist Anja Berth været på besøg i Hare Krishna-templet på Skjulhøj Allé 44 og interviewet de hengivne der en tidlig formiddag.

Resultatet var, at bladets forside i den uge prydedes af et stort billede af Lalitanatha Dasa og Bhakta Mikkel under overskriften Kunsten at befri sit liv, og i en helsidesartikel på side 2 fortalte Anja om sit besøg i templet og de indtryk, hun havde fået derfra. Specielt havde det gjort indtryk på hende, at Mikkel, der har boet i templet tæt ved et år, før var blikkenslagersvend og tjente gode penge, men opgav det hele for at leve som munk i Hare Krishna-templet.

Anja Berth mødte de hengivne under Vanløses byfest den 1. juni, hvor templet havde en stand blandt en masse kræmmere og gøgl. Hun fandt det så inspirerende og fredsgivende at tale med de hengivne, at hun med det samme bestemte, at det skulle der skrives noget om. Hele artiklen, der kom ud af dette møde, kan læses på Internettet, se https://minby.dk/2019/06/16/125669/man-kan-ikke-flygte-fra-sig-selv/.