Templet i København har været i gang med en omfattende renovering siden begyndelsen af sommeren. Først blev badeværelset og det tilstødende rum ved siden af tempelrummet ryddet, så kun de bare vægge og nøgne gulv var tilbage. Derefter blev der lagt gulvvarme ned og nye gulve støbte. Der blev bygget to nye badeværelser, et til kvinder og et til mænd, hvilket der ikke havde været før. Gangareal og et tredje værelse blev også istandsat. Herefter blev selve templet istandsat. Loft og vægge blev malet og gulvet afhøvlet og lakeret. Resultatet er en meget opgraderet tempelfacilitet til gavn for alle i mange år fremover.

Istandsættelsen har været omfattende og involveret mange, der har doneret til renoveringen (over 100.000 kr. blev indsamlet fra mange af jer) eller bidraget med tjeneste, materialer og gode råd. Templets beboere med tempelpræsident Jaya Krishna i spidsen vil gerne sige mange tak til alle og håber, at så mange som muligt får glæde af det flotte nye tempelrum og tilstødende faciliteter.

På forsiden er Bhakta Mikkel og Jaya Krishna travlt optaget af istandsættelsen af templet, imens billedet herover er af det større hold, der har arbejdet på projektet.