Til august måned udsender forlaget SCREAMING BOOKS den danske oversættelse af TATTVA – see inside out, S.B. Kesava Swamis bog fra 2017 med en samling blogindlæg, som Maharaja skrev over en periode på otte år.

I Vedaerne dokumenterede de gamle vismænd en åndelig forståelse af selvet, universet og det dybere formål med livet. Dette er kendt som tattva  eller grundlæggende sandheder og principper, der understøtter den universelle virkelighed. Viden om denne tattva kan hjælpe én til at udmærke sig på alle niveauer – fysisk, følelsesmæssigt, socialt og – vigtigst af alt – åndeligt.

I TATTVA – se ud indefra diskuteres elementerne af denne tattva. De korte artikler spænder over en bred vifte af områder som filosofi, teologi, psykologi, sociologi og spiritualitet. Håbet er, at de forskellige artikler vil give stof til eftertanke i en verden, der – bevidst eller ubevidst – længes efter friske perspektiver og nye paradigmer.

Helt eksklusivt kan bogen erhverves gennem ISKCON Danmark og templet i København før udgivelsesdatoen til den reducerede pris på 150 DKK.

SCREAMING BOOKS er Jesper Frydenlunds forlag, der udgiver inden for forskellige genrer inklusive Krishnabevidste bøger som denne.