I anledning af Nyt fra Hare Krishnas 20 års jubilæum, som vi ellers går stille henover, kombinerer vi dette nummer af bladet med en læserundersøgelse. Vi vil gerne have et bedre overblik over, hvad vores læsere godt kan lide ved bladet, hvad de savner, hvad der er for meget af, hvad de læser, hvad de ikke læser, hvorfor de ikke læser bladet, hvis de ikke gør det osv. Er der overhovedet brug for et decideret magasin som Nyt fra Hare Krishna i en moderne verden, hvor alle overvældes af et konstant bombardement af digital og visuel information? Dette og andre ting kunne vi godt tænke os at få mere klarhed over.

Alle, der abonnerer på det trykte blad, modtager derfor en formular sammen med bladet. Denne formular kan udfyldes og indsendes eller afleveres til os personligt.

Digitale abonnementer får et link til samme formular, som derefter kan udfyldes online. Samme link kommer også til at ligge på bladets hjemmeside, www.harekrishna.dk. I er velkomne til at gøre andre opmærksomme på linket og læserundersøgelsen.

Vi beder derfor så mange af jer som muligt, om I ikke har lyst til at deltage i vores læserundersøgelse. Det vil hjælpe os  til at lave et blad, der kan opfylde de behov, som hengivne og sympatisører af Krishna og ISKCON har i Danmark.

Hvis I hellere vil skrive til os direkte via e-mail, ringe til os eller tale med os personligt, er det også velkomment.

Resultaterne af undersøgelsen diskuteres i næste nummer. På forhånd tak til jer alle.

KLIK HER FOR AT DELTAGE