Sri Krishna Karnamrta Bindu er et lille magasin, der udkommer hver 14. dage med små dråber (bindu betyder dråbe) af nektar fra den Krishnabevidste litteraturs verden. Magasinet er kun på fire sider og hurtigt læst, for det er netop tanken med det. Det skal være overskueligt, lettilgængeligt og fyldt med Krishnabevidst inspiration.

Magasinet udgives af Madhavananda Prabhu, en discipel af Gaura-Govinda Swami, og blev startet af ham for netop 20 år siden. Hans tanke var at inspirere hengivne verden over med en regelmæssig og hyppig udgivelse, der blot skulle være ren nektarisk Krishna-katha uden nogen form for polemik, politik, kontrovers og kritik.

Tusindvis af hengivne verden over modtager nu Sri Krishna Karnamrta Bindu hver fjortende dag i deres indbakke, og den 21. april 2021 på Rama-navami var det netop 20 år siden, at magasinet startede. På den dag kunne man i Bindu nr. 497 læse fire ting:

1. Deliverance from the Material World af Srila Prabhupada.

2. All Glories to Abhiram Thakur, et digt af middelalderdigteren Gupta Das til ære for den store hengivne Abhirama Thakura.

3. Offering the Rarest Love, del 4, en kommentar til Rupa Gosvamis drama Vidagdha-madhavam, sandsynligvis skrevet af Jiva Gosvami.

4. Nama-tattva: The Quality of Japa, to liniers inspiration om recitation af Hare Krishna.

Det er helt gratis at modtage Krishna Karnamrta Bindu. Tilmelding sker ved at gå ind på www.gopaljiu.org, hvor man kan abonnere ved at indsende sin email-adresse. Ideen er blot at skabe et større sammenhold blandt hengivne verden over. Som Srila Prabhupada engang bemærkede: 

”Denne sang af Hare Krishna bør fortsætte. I stedet for resolutioner, opløsninger, revolutioner og derefter ingen løsninger bør der være sang af Hare Krishna.”