Af Kamsahanta Dasa

Det er mig en glæde at kunne fortælle, at vi måske nu får gang i endnu et landbrugsprojekt i den danske yatra. Denne gang i det nordjyske.

Bhaktin Louise Mataji har med sin mors hjælp købt en nedlagt landbrugsejendom med lidt over tre tønder land og flyttede ind sammen med sønnerne Nimai og Nitai den 12. marts. Stedet er beliggende i landsbyen Manstrup i Han Herred tæt på Thy med en kort køretur til både Limfjorden og Vesterhavet. 

Turen til Aalborg kan gøres med bil på små 50 minutter.

Tejasvi Krishna Prabhu og Bhakta Jacob Prabhu har sammen med undertegnede planlagt et sådant sted det sidste halve års tid og har på det seneste talt med Bhakta Kim Prabhu og Bhaktin Louise Mataji om det, og de har gået med de samme ønsker. Det virkede dog nærmest umuligt for omtalte trekløver at få en sådan drøm finansieret, men så fik Bhaktin Louises mor en pose ekstra penge, som hun gerne ville låne sin datter, og så gik der lige nul komma fem, inden et sådant sted manifesterede sig. Krishnas kærlige hånd? Så afgjort!

Stedet blev sikret efter en budrunde på Sri Varahadevas fremkomstdag. Lykkebringende. Varahadeva redder Moder Jord, når hun er i specielle problemer. Må Varahadeva løfte det nye hengivne landbrugssamfund op på samme måde, som Han redder Moder Jord fra asuraernes angreb! 

For øjeblikket er Bhaktin Louise Mataji og trekløveret i gang med planlægningen af samarbejdet omkring det fælles projekt, og vi vil løbende informere om udviklingen. De sidste seks år har der været gang i forskellige hengivne aktiviteter i det nordjyske, og nu kan der for alvor blive sat skub i udviklingen. Det skal dog påpeges, at det første år vil være en prøveperiode, og at en dedikering til samarbejdet omkring projektet fra de involveredes side afhænger af, hvordan prøveperioden forløber.

Der bliver en uofficiel åbning af stedet, når vi holder Gaura Purnima den 28. marts. I er inviteret! Når de hengivne brænder for et Krishnabevidst samfund i landlige omgivelser under devisen ”Simple Living, High Thinking” og vil arbejde hårdt for at få det til at lykkes og udvikle sig, kan det med Srila Prabhupadas og Krishnas barmhjertighed gå hen og blive en sand succeshistorie. Vi beder til Srila Prabhupada og de forsamlede hengivne om velsignelser til at kunne udvikle et landligt Krishnabevidst samfund i den ånd, som vores grundlægger-acarya instruerede og ønsker det!

Al ære til Srila Prabhupada!

På vegne af den nordjyske yatra,

jeres tjener, Kamsahanta dasa