Velkommen tilbage til Nyt fra Hare Krishna. Vi holdt sommerferie og sprang augustnummeret over, men nu er vi tilbage igen.

Forsiden prydes denne gang af Skånes bedst beskyttede ko, Bhumi, der står midt imellem Anaghastra Dasi og Madhava Puri Dasa. Bhumi er deres ko og leverer dagligt omkring 15 liter af den bedste jerseymælk. Læs mere på side 17 om, hvordan Anaghastra og Madhava Puri har startet et kobeskyttelsesprogram, der også kommer templet i København og mange andre af Skånes og Østdanmarks hengivne til gode.

Srila Prabhupadas side fortsætter med hans svar på spørgsmålene fra det indiske magasin Bhavan’s Journal. Derefter skriver vi om Srimati Radharani og Bhaktivinoda Thakura, hvis fremkomstdage begge fejres i september. Der er også en relateret artikel om Bhaktivinoda Thakuras oprindelige Deiteter af Radha-Madhava, der blev genfundet omkring år 2000 og nu tilbedes af ISKCON i landsbyen Choti, hvor Bhaktivinoda Thakuras fødtes og voksede op.

I dette nummer bringes der også mere fra ISKCON’s 50 års jubilæum rundt omkring i verden inklusive et par siders Prabhupada-meditation af Satsvarupa Maharaja, og så er der en lang artikel af Indradyumna Swami, der fortæller om Polens berømte festivalturné, der har fejret sit 26. år her i sommer. Plus meget mere inklusive en vigtig omtale på bagsiden af ISKCON Danmarks nyrenoverede hjemmeside, www.krishna.dk. God læselyst. Ld.