Af Hadai Odja og Madan Gopal Dasa

I pinsen den 21. til 25. maj 2021 afholdtes en sanga for alle hengivne i Danmark for første gang i over to år ved Kvie Sø nær Grindsted. Arrangørerne Hadai Odja og Madan Gopal Dasa vil gerne sige tak til alle.

Kære alle.

Al ære til Hans Guddommelige nåde A C Bhaktivedanta Swami Prabhupada.

Hermed en lille orientering og opsummering fra vores sanga ved Kvie Sø i pinsen fra den 21. til den 25. maj.

Tak for overvældende deltagelse. Tak til alle jer, der kom og var med til at gøre sangaen til en succes trods elendigt møgvejr og silende regn. Trods det har vi fået gode tilbagemeldinger og feedback fra en hel del deltagere. Vi håber, at vi med jeres og vejrgudernes velsignelse vil kunne arrangere en sanga, mela, festival eller lignende fremover med forskellige aktiviteter, workshops, udstillinger osv.

Vi takker alle, der har hjulpet til, alene med deres blotte tilstedeværelse.

En særlig og varm tak til Mahabharata Prabhu og Bhakta Anton Prabhu for deres enestående, altopofrende og uselviske tjeneste og kæmpeindsats før, under og efter sangaen. Uden deres deltagelse og betingelsesløse overgivelse ville vi ikke være kommet i mål til tiden. Tak er kun et fattigt ord. Tak for alt. Også en stor tak til Bhaktin Louise for ekstraordinær tjeneste før, under og efter sangaen både med logistik, indkøb, dekorering, køkken, servering og meget andet. Tak for din indsats og velkendte seva-dedikation. En stor tak til Bh. Oscar for hans altid driftsikre og stabile tjeneste i køkkenet, serveringen og meget andet. Også en stor tak til Christopher fra Bornholm, der allerede ankom tirsdag og derfor var med til hele opsætningen. Også en stor tak til Jesper fra Stouby, med hvis hjælp vi var i stand til at nedtage og pakke sammen på rekordtid trods igen silende regn. Sidst, men ikke mindst en stor tak til Madan-Gopals far for venlig og tålmodig udlån af sommerhus og dermed gode faciliteter for bad og overnatning. Tusind tak fra os alle. For den, der tjener og faciliterer Herrens vaisnava-hengivne, er al nåde og barmhjertighed tilgængelig.

En stor tak til Lalitanatha Prabhu for backup og support og hvis blotte tilstedeværelse i sig selv er en velsignelse og meget lykkebringende.

Til slut vil vi benytte lejligheden til at undskylde for enhver forseelse, ulejlighed eller discomfort, vi måtte have pådraget eller udsat nogen af deltagerne for. Idet vi håber snart at se jer alle igen, beder vi om at må forblive jeres ydmyge tjenere.

Med venlig hilsen Madan-Gopal og Hadai Odja Dasa.