Forsidebilledet er af Srila Prabhupada og stammer vist nok fra templet Radha-Damodara i Vrindavana, Indien. Srila Prabhupada synger Jaya Radha-Madhava, før han giver en forelæsning.

Srila Prabhupada og hans lære er det centrale omdrejningspunkt for alt, der sker inden for ISKCON. Derfor starter Nyt fra Hare Krishna altid med Srila Prabhupadas side for at slå tonen an til resten af bladet. I dette nummer bringes således første del af en forelæsning fra Los Angeles, hvor Srila Prabhupada taler om, hvordan Gud har mange navne, men det vigtigste er Krishna, for Krishna betyder alttiltrækkende og angiver således alle Guds andre navne, der hver især hentyder til et af Guds uendeligt mange tiltrækkende aspekter.

Bladet går denne gang videre med endnu mere Srila Prabhupada, et uddrag fra hans bog Krishna, der er på vej i en snarlig ny dansk oversættelse. Krishnabogen udkom første gang på dansk i 1986, men har været udsolgt i mange år. Nu arbejder BBT, Srila Prabhupadas forlag, på en nyrevideret dansk oversættelse, der gerne skulle udkomme omkring årsskiftet, til at begynde med i digitalt format. I den anledning bringes i dette blad et uddrag fra kapitlet om Vrindavanas indbyggeres tilbedelse af Govardhana.

Også god fornøjelse med læsningen af resten bladet. Ld.