Velkommen til Nyt fra Hare Krishna, august 2023. På forsiden har vi en af ISKCON’s Danmarks ældste hengivne, Hadai Odja Prabhu, der i dette nummer på side 8 fortæller om sine første oplevelser af Hare Krishna og den sprudlende periode i begyndelsen af 1980’erne.

Interviewet er en del af vores løbende afdækning af ISKCON Danmarks historie i de begyndende årtier. I, der har noget at bidrage med fra den tid, må gerne kontakte os. Det kan både være med personlige oplevelser såvel som billeder og andre ting fra den tid. Vi arbejder blandt andet på at oparbejde et fotoarkiv, hvor vi allerede har indskannet omkring 1.000 billeder fra gamle dage. Lån os endelig dine billeder fra dengang, hvis vi ikke allerede har fået dem.

Og så skriver vi om Sri Krishna Janmastami i dette nummer, selv om dagen først falder i begyndelsen af september. Vi tænkte, at det er bedst at skrive om det nu, så alle er forberedte i god tid på denne årets største dag. Læs Janmastami-inspirationen på side 5. Dagen efter er det Srila Prabhupadas vyasa-puja. Mere i den anledning i næste nummer.

God fornøjelse med at være Krishnabevidst i den danske sensommer. Hare Krishna. Ld.