Gaura Purnima, Herren Caitanya Mahaprabhus fremkomst, falder allerede den 5. marts i år. I den anledning er Caitanya Mahaprabhu og Hans hengivne på forsiden. Mød op til Gaura Purnima, hvor det end er belejligt (se aktivitetssiden på s. 23), selv om det er på en hverdag.

Bemærk, at også Rama Navami, Herren Ramacandras fremkomst, falder i denne måned (den 28. marts) såvel som Srivasa Panditas fremkomstdag den 14. marts. Det er begge festdage i vores templer. Derudover skal det nævnes, at København får besøg af Sankarsana Prabhu og hans hustru Visnupriya Devi fra den 19. til den 23. marts. Der bliver forelæsninger i templet og mulighed for at tale med dem i løbet af dagtimerne.

Med hensyn til dette blad har Dandaniti skrevet en årsrapport for Hare Krishna i Danmark 2014. Den bringes på side 5. Janardana Prabhhu fortæller om sin tur i efteråret til Sydindien på side 9, og gennemgangen af Bhagavad-gita fortsætter på side 12 med kapitel 12. Gandharvika Devi Dasi fortæller om sin initiering på side 18, og på side 20 er der omtale af en dokumentarfilm om bhakti-vriksa i området ved den Persiske Golf. Det er egentlig ment som en reklame for filmen, som det er vores håb, at I alle bliver inspireret til at gå ind og se (den er gratis tilgængelig på Youtube, se linket i artiklen). Den er virkelig interessant.

God læsefornøjelse og glædelig Gaura Purnima!