Vi er tilbage igen med et frisk Nyt fra Hare Krishna til marts. Forsiden prydes af Ciranjiva Prabhu, der var tempelpræsident i templet i København i mange år i 1980’erne og ’90’erne. I vores serie om ISKCON Danmarks historie bringer vi i dette og det næste nummer et interview med ham, hvor han fortæller om, hvordan han var med helt fra starten på ISKCON i Danmark. Se side 6.

Janardana fortsætter med at sende os rejseberetninger fra Indien. Denne gang fortæller han om sit besøg i den berømte hellige by Jagannatha Puri, se side 14. Og på side 11 afslutter Madhava Puri sin gennemgang af anarthaer, de ting, der bremser ens udvikling i Krishnabevidsthed. Plus en del mere godt Krishnabevidst læsestof.

Sluttelig skal det nævnes, som det også omtales på bagsiden, at søndag den 25. marts er det Gaura Purnima, Herren Caitanya Mahaprabhus fremkomst. Vi opfordrer alle til at gøre en ekstra indsats for rigtig at fejre dagen i år, for der er ikke noget mere lykkebringende end at få Caitanya Mahaprabhus nåde. Ld.