I februar skete der et nyt skridt fremad for det nye tempel, der opføres i Mayapur i disse år, det såkaldte Temple of Vedic Planetarium (TOVP). Det bliver ikke blot ISKCON’s største tempel, men også en af de største religiøse bygninger noget sted i verden.

To chakraer, Herren Visnus hjulvåben, der traditionelt knejser på toppen af alle Visnu-templer, blev fastgjort på kuplerne over Deiteterne af henholdsvis Sri-Sri Radha-Madhava og Herren Nrsimhadeva. Det var en stor begivenhed med deltagelse af tusindvis af hengivne fra hele verden. På bladets forside er der derfor et billede af den ene og største af de to chakraer, ligesom begivenheden omtales på side 10.

På side 15 er der et interview med Vaidyanatha Dasa, der er tysk hengiven og discipel af Srila Prabhupada og var med til at starte Hare Krishna-bevægelsen i Danmark tilbage i 1970’erne. Det fortæller han om i interviewet, en over ti år gammel sag, der tidligere har været bragt i Nyt fra Hare Krishna (7.2007). Vi fandt, at det fortjener at blive trykt engang til for de af vores nuværende læsere, der ikke var med for ti år siden. Forhåbentlig kan gamle kendinge tåle at læse det igen.

Ellers god fornøjelse med at læse resten af bladet. Ld.