Interview med Jahnu Prabhu

Dette nummer er et dobbeltnummer, da vi på grund af rejseaktiviteter i maj springer juni-nummeret over. 

Vi har lovet at udgive Nyt fra Hare Krishna mindst ti gange om året og mere, hvis det kan lade sig gøre. Det betyder, at vi om nødvendigt kan tage en måneds pause et par gange om året, så det har vi valgt at gøre i maj. Derfor går kalenderen også lidt længere frem end normalt.

Et billede fra omkring 1990 af Jahnu Prabhu, der har skrevet fast i Nyt fra Hare Krishna igennem mange år, pryder forsiden, fordi vi bringer et spritnyt interview med ham. Det indgår i vores løbende serie om ISKCON Danmarks historie, hvor han fortæller om sine oplevelser af det danske Hare Krishna-samfund fra sine første år fra 1982 og fremefter. Mere derom på side 6.

Det er et stykke tid siden, vi har skrevet om intelligent design, så denne gang kan man læse en tiltrængt artikel om, hvordan ideen om junk-DNA er blevet opgivet. Det er på én gang en fortælling om en håbløs materialistisk evolutionsfortælling, der i mange år stod i vejen for det videnskabelige fremskridt, og et kig ind i biologiens verden, hvor Krishnas hånd aldrig har været så tydelig som nu i lyset af den seneste videnskab (side 14).

Også god fornøjelse med resten af bladet. Vi ses vi igen til juli, hvor der er både Ratha-yatra og kirtana-festival i København i julis første weekend (se bagsiden). Ld.