Med valget af forsidebilledet, hvor vi har fanget Gaurabhavana Prabhu absorberet i læsning af Bhagavad-gita, vil vi her med årets sidste blad udsende et budskab om at læse Bhagavad-gita såvel som at distribuere Bhagavad-gita i det omfang, det er muligt.

Det er jo Gita-jayanti, dagen, hvor Bhagavad-gita blev talt, den 14. december. December er også måneden, hvor mange Hare Krishna-hengivne går ud og møder folk med Bhagavad-gita og Srila Prabhupadas bøger for at sprede transcendental viden i en åndeligt mørk verden. Med artiklen på side 6 håber vi især at kunne inspirere til at læse Bhagavad-gita. Hvis vi som et biprodukt også bliver inspirerede til at dele Bhagavad-gita med andre, er det så meget desto bedre.

I dette blad har vi også portrætter af tre hengivne – en nulevende og to bortgåede – og der er en omtale af en ny bog med videnskabelig dokumentation for Guds eksistens sammen med et brev til bogens forfatter. På Srila Prabhupadas side afsluttes hans tale om Herren Caitanya fra London i 1969.

Som altid skal man regne med, at det første nummer i året, dvs. januar 2022, bliver en uge eller to forsinket. Husk også, at for mange af vores modtagere af den trykte version af Nyt fra Hare Krishna er det tid til at betale abonnement, 350 kr. for et år. Har man lyst til at give et støttebidrag til bladet, er det selvfølgelig også velkomment. Hare Krishna. Ld.