Som annonceret i sidste nummer springer vi juli 2017 over, fordi juni skal bruges til at renovere tempelkøkkenet i København. Siden midt i marts er der med hjælp fra mange af jer samlet ind til istandsættelsen, så der på nuværende tidspunkt er doneret omkring 170.000 kr. af de 200.000 kr., der kræves til den fulde renovering. Et stort tak til jer alle.

Derfor kan templet nu roligt kan starte med at lave nyt gulv, der er det mest omfattende arbejde. Der er mulighed for at hjælpe med det praktiske arbejde, både hvis man har håndværkerfærdigheder eller bare har tid til at give en hånd med. Og hvis nogle af jer kan bidrage til de sidste 30.000 kr., er det rigtig flot.

I juni er der også besøg af Vijay Prabhu, ISKCON’s bogdistributions-minister, fra 14. til 19. juni. Han er fra USA og en ungdommelig ældre herre, der har brugt de sidste 40 år på at sælge Srila Prabhupadas transcendentale bøger verden over. Han giver foredrag morgen og aften i templet i København og kan i dagtimerne mødes på byens gader. Lørdag den 17. inviteres der til en særlig bogdistributionsfest, hvor alle efter templets morgenprogram tager på gaden for at præsentere Prabhupadas bøger i nogle timer (så længe det er sjovt). Derefter bliver der serveret en stor prasadam­-festmiddag i templet. Kom, det bliver en oplevelse.

Narayani Mataji er i København fra den 24.7 til 1.8, og tirsdag den 15.8 er det Krishna Janmastami. Det er klogt at arrangere et par fridage i den anledning.

Hare Krishna og god midsommer. Ld.