Så er Nyt fra Hare Krishna tilbage efter en to måneders pause. Vi sprang over at udgive et blad i maj måned, sådan som vi har givet os selv lov til at gøre det to gange om året, og til juni udgav vi et særnummer, Små Visdomshistorier 3, i stedet for et almindeligt blad.

Pausen har bl.a. været præget af situationen for Hare Krishnas hengivne i Ukraine, hvor et af ISKCON’s største Krishnabevidste samfund ligger med måske 40.000 aktive hengivne og i hvert fald 4.000 indviede hengivne. Mange er flygtet til Vesten, hvor en del hengivne har været optagede af at hjælpe deres ukrainske brødre og søstre. Således har vi her i Danmark modtaget omkring 40 ukrainske hengivne. På side 6 er der et interview med et par af disse hengivne, der fortæller om deres oplevelse som flygtninge, og hvordan det har været at blive modtaget i Danmark.

På Srila Prabhudas side på side 3 er der denne gang to ting, nemlig en kort artikel om altruisme efterfulgt af første del af artiklen Erklæring af vores afhængighed af Gud, som Srila Prabhuda lavede i forbindelse med USA’s 200 års jubilæum i 1976. Faktisk kommer begge artiklerne såvel som artiklerne fra det seneste år fra bogen Science of Selv Realization, som det er tanken at udgive i en ny dansk oversættelse.

Forsidebilledet er af Kadamba Kanana Swami. På side 17 kan man læse hans egen meddelelse om hans snarlige bortgang.

Ellers god fornøjelse med bladet. Hare Krishna. Ld.