Covid-pandemien raser fortsat i verden, og selv om vi nu i Danmark ser ud til at åbne mere op, er det samme ikke tilfældet alle steder i verden. Således er ISKCON i Indien hårdt ramt. Mange hengivne er blevet smittet, og mange er gået bort.

Blandt disse er Pankajanghri Prabhu (se forsiden), Sridhama Mayapurs hoved-pujari igennem 50 år og sammen med sin tvillingebror Jananivasa måske ISKCON’s berømteste pujari. Pankajanghri Prabhu omtales på side 18, og på bagsiden inviteres alle til at deltage i et støttearrangement for hengivne, der er ramt af Covid i Indien og Bangladesh. På side 7 skriver Jahnu endvidere om pandemien.

På side 3 diskuterer Srila Prabhupada, hvorvidt Krishnabevidsthed er hinduisme eller ej. I dette blad kan man også læse en biologiprofessor tage et kig på de seneste teorier om livets oprindelse, og Sri Nandanandanana Prabhu gennemgår Krishna og alle Hans ekspansioner for at sætte denne verdens begivenheder i et større perspektiv.

Og så skulle jeg ønske jer alle en god sommer, selv om det lige nu er usikkert, hvad den kommer til at byde på. Der er f.eks. kun lidt over en måned til, at der skulle være Ratha Yatra, men ingen ved endnu, om festivalen bliver afholdt eller ej eller i hvilket omfang. Det samme gælder Sri Krishna Janmastami sidst i august. Uanset hvad regner vi dog med at være tilbage igen om en måned. Hare Krishna. Ld.