To ting præger dette blad. Den ene er Bhakti Caru Swamis pludselige bortgang. Derfor har vi denne gang et forsidebillede af Bhakti Caru Swami, der var en af Srila Prabhupadas nærmeste disciple såvel som en af ISKCON’s mest indflydelsesrige ledere igennem næsten en menneskealder.

De, der har kendt Maharaja, vil helt sikkert sætte pris på den værdsættelse, der er strømmet ind fra hele verden, og som der gengives nogle brudstykker af her i bladet. I, der ikke har hørt om ham før, vil forhåbentlig stadig have fornøjelse af at lære ham at kende som den usædvanlige helgenagtige person, han var. Under alle omstændigheder bliver vi alle mindet om, hvor forgængeligt og midlertidigt alting er i denne verden, hvorfor vi bør lære at sætte pris på en hengivens selskab, så længe muligheden er der.

Den anden ting her i august er, at det er en festivalernes tid. Det er tiden omkring Sri Krishna Janmastami såvel som Srila Prabhupadas vyasa-puja og Sri Radhastami. På grund af covid-19 bliver de fejret anderledes end normalt, men det behøver de ikke at blive mindre vigtige eller festlige af. Alle festivalerne omtales på side 14. Ld.