ISKCON i Ukraine er et af de mest fremgangsrige Hare Krishna-samfund i verden. Hvert år plejer ISKCON Ukraine at afholde deres store Bhakti Sangam Festival med helt op til 20.000 deltagende hengivne fra hele verden, men stadigvæk med mindst 90 procent fra selve Ukraine. Forsidebilledet er fra Bhakti Sangam i 2017.

Derfor er det internationale Hare Krishna-samfund også ekstra optaget af den meningsløse krig, der har ramt landet. Livet for Ukraines Hare Krishna-hengivne er vendt op og ned ligesom for resten af Ukraines befolkning, og mange er fanget i krigshandlinger, er på flugt osv. Vi fortæller mere om Ukraine på side 5 inklusive, hvordan I også kan være til at hjælpe vores ukrainske brødre og søstre. Specielt opfordres alle til at bede for Ukraines hengivne og for alle de lidende sjæle generelt.

Måske udkommer vi ikke til maj. Eller måske gør vi. Vi har lovet at udgive mindst ti numre af Nyt fra Hare Krishna hvert år, så vi har mulighed for at springe over en gang imellem, hvis tiden er knap. Og foråret ser ud til at blive travlt i april, så derfor er der en mulighed for, at vi ikke får tid til at lave det næste nummer til maj. Men på den anden side kan det godt være, at vi alligevel får tid til det, og så udkommer vi alligevel! Overraskelsernes tid er ikke forbi.

Bemærk som omtalt på bagsiden, at Rama Navami, Herren Ramacandras fremkomstdag, en af årets store dage, fejres søndag den 10. april. Hare Krishna. Ld.