Velkommen til det sidste nummer af Nyt fra Hare Krishna i 2020, et lærerigt år for alle og måske også vanskeligt og udfordrende for nogle. Læs gerne i den forbindelse en artikel på side 8, Kirtana-terapi, hvor nogle hengivne viser, hvordan kirtana af Hare Krishna-mantraet kan hjælpe alle inklusive dem, der er i de største vanskeligheder.

Forsidebilledet af kirtana-sangeren Agnideva illustrerer det samme.

Vi skriver intet om julen i år. Undtagelsen er køkkensiden, hvor Visakha Devi giver nogle forslag til juleretter, der ikke gør vold mod julens virkelige budskab om at dele åndelig kærlighed med alle Guds levende skabninger.

Siden vi nærmer os årets afslutning, er det tid for mange af jer, der får bladet i papirudgave, til at forny jeres abonnement for næste år. Prisen er fortsat 350 kr. for et år. Og forresten, hvis nogle af jer lavede en indbetaling til bladets konto i oktober, oplevede I måske, at pengene kom retur. Vores konto i Den Danske Bank har været spærret, fordi vi havde overset, at vi skulle indgive en række oplysninger om bladet og foreningen ISKCON til banken. Det er nu bragt i orden, så der skulle intet være i vejen for at indsende et beløb til bladet, uanset om det er for at forny et fast abonnement eller bare et støttebeløb. Bladets konto er som altid: Den Danske Bank, reg. 1551, konto 3534 125 119. Der kan også indbetales til MobilePay: 4073 6446.

Velkommen tilbage i 2021. Hare Krishna. Ld.