Janmastami og Srila Prabhupadas Vyasa-puja 2022

Fredag den 19. august er det Sri Krishna Janmastami. Programmet i templet i København starter med standardprogram fra tidligt om morgenen med mangala-arati kl. 4:30.

Morgenprogrammet er længere end sædvanligt med mere kirtana og forelæsning om Sri Krishna. Bemærk, at København har besøg af Ciranjiva og Candravali under Janmastami, så man vil kunne høre mere om Sri Krishna Janmastami fra dem.

Fra kl. 16 er der offentligt program helt frem til midnat med bl.a. bhajana, klasser med Ciranjiva Prabhu, parikrama (procession i lokalområdet i Vanløse rundt om templet), abhiseka mm. Den store fest bliver serveret efter midnat. Der bliver serveret prasada fra først på aftenen for dem, der ikke faster til midnat, og der vil være et børnerum med forskellige aktiviteter.

Srila Prabhupadas Vyasa-puja 

Dagen efter, lørdag den 20. august, er det Srila Prabhupadas fremkomstdag. Hans vyasa-puja¬-festligheder starter kl. 15.00 med bhajana, ofring af Vyasa-puja bogen 2022, oplæsning af personlige ofringer, arati for Prabhupada, puspanjali og servering af prasada omkring klokken 19.30.

Balaramas fremkomst

Det er endvidere Herren Balaramas fremkomstdag fredag den 12. august. I København er der fest i templet for Balarama fra kl. 16 frem til prasadam kl. 19.30.