– Af Lalitanatha Dasa –

I dette nummer siger vi farvel til Yamuna Devis madlavningsserie, der blev bragt i Back to Godhead i 1990’erne. Yamuna skrev 38 afsnit, af hvilke vi bragte det første afsnit i februarnummeret i 2012. Nu trykker vi i dette nummer det afsluttende afsnit (se side 21), hvilket betyder, at hendes serie har optaget vores madspalte i over fire år. Vi takker Yamuna, der gik bort i 2011, med et billede af hende på forsiden.

Selv om det først er Krishna-janmastami i begyndelsen af september, omtaler vi også i dette nummer Sri Krishnas fødselsdag, så alle kan være forberedte i god tid. Vi fortæller også, hvordan templet i København vil give Krishna et renoveret tempel i fødselsdagsgave, og hvordan alle kan være en del af det.

Her i sommertiden har vi også somme tider haft en vane med at bringe lidt let sommerunderholdning. I år bringer vi i dette og det næste nummer historien om Guru Paramartha og hans fem disciple. Det er en humoristisk fabel fra Sydindien om en falsk guru og hans fem uduelige disciple. Man kan nærmest kalde den for molbohistorier fra Indien.

Vi bringer også en særlig tak til Ananta Sri Prabhu for hans utrættelige arbejde med at lave bladets layout til tiden. Specielt denne gang holdt det hårdt, fordi vi på redaktionen faldt bagud med at skrive, så teksterne først var klar allersidst i juli måned. Men takket være Ananta Sris ukuelige overgivelse og villighed til at træde til og lave bladet på de mest umulige tidspunkter lykkedes det at få bladet ud til tiden. God læsning. Ld.