Velkommen til april 2017, der starter med Herren Ramacandras fremkomst den 5. april. I den anledning har vi fundet det passende at have Sita-Rama på forsiden, ligesom vi bringer et helt resumé af Ramayana på side 5. Mange har sikkert allerede hørt eller læst Ramayana før, men det er naturen af Ramayana, at man aldrig bliver træt af at høre den, så vi håber, I også vil nyde at læse den i dette nummer.

På Srila Prabhupadas side (se næste side) bringes 11. og sidste afsnit af Civilisation og transcendens, en oversættelse af bogen med samme navn (Civilization and Transcendence). Så venter vi kun på, at den også bliver udgivet i bogform på dansk. Nu er oversættelsen i hvert fald klar.

Vi skrev om renoveringen af køkkenet i Københavns tempel. Der har allerede været god opbakning fra mange, hvilket omtales på side 9. Vi har nu modtaget omtrent en tredjedel af det nødvendige beløb, og der kommer tilsagn hver uge, så det ser meget lovende ud. Et stort tak til jer, der allerede har givet. Men der er selvfølgelig stadig et stykke vej endnu, hvis vi skal være klar til at gå i gang til maj. Vi opfordrer derfor fortsat alle til at give et bidrag, stort eller småt. En så stor renovering kan vi kun løfte samlet.

Vi nævner på bagsiden, at vi får besøg af Bhakti Gauravani Swami for første gang på disse breddegrader. Han er i Danmark såvel som i Norge i begyndelsen af april. Vi håber, at mange af jer vil drage fordel af besøget, f.eks. til Rama-navami. Hare Krishna. Ld.