Velkommen til Nyt fra Hare Krishna november 2016.

Det er den næstsidste måned i ISKCON’s sølvjubilæumsår, så i dette nummer fortælles om nogle af de jubilæumsarrangementer, der har fundet sted i Canada (side 12), og Satsvarupa Maharaja fortsætter med sine meditationer over Srila Prabhupada for 50 år siden (side 6).

Vi fortsætter også med serien Civilisation og Transcendens på Srila Prabhupadas side (side 3) såvel som en række andre artikler.

På forsiden har vi denne gang et billede af en glad Hare Krishna-hengiven, Danesh Dasa, en blandt fem millioner andre danskere, der efter sigende også skulle være nogle glade mennesker – ja, ifølge rygterne sågar verdens lykkeligste. Nogle af os har dog svært ved at tro det, og derfor diskuteres det i en artikel på side 15, om danskerne virkeligt lever op til dette omdømme.

Af ting, der sker her i november 2016, skal det nævnes, at det er Srila Prabhupadas bortgangsdag torsdag den 3. november og Gaura-kisora Dasa Babajis bortgangsdag ugen efter den 10.11. Begge dage fejres i templet i København med aftenprogrammer, hvor alle er velkomne til at møde op. Danmark får endvidere besøg af Praghosh Prabhu, der i mange år har siddet i ISKCON’s øverste ledelse, The Governing Body Commision, og er vores lokale GBC-sekretær. Han besøger København fra den 11. til 13 november. Ønsker man at tale med ham, kan man kontakte templet i forvejen.

Bemærk for resten, at telefonnummeret 5927 1930 ikke længere er i brug. Vi har bøjet os for udviklingen og afskaffet vores fastnettelefon. Fremover kan vi kun fås i tale via vores mobiltelefonnumre: 4073 6446 og 3132 3501. Suk, men Hare Krishna alligevel. Ld.