– Af Lalitanatha Dasa –

Velkommen til det første nummer af Nyt fra Hare Krishna i 2015. Vi udkommer som planlagt en lille uge forsinket, som vi altid gør det med årets første nummer. Vi håber, at resten af årets numre udkommer til den 1. i hver måned.

Vi markerer årsskiftet med nyt layout og design. Det er Danesh og Ananta Sri Prabhu fra Aarhus, der har stået for det. Vi håber, at alle vores læsere bliver glade for ansigtsløftningen.

Indholdsmæssigt er der dog ingen ændringer, og vores udgivelsespolitik er også uforandret. Prisen for det trykte eksemplar er fortsat 300 kr. for et år. Vi vil også gerne sige tak til de elektroniske modtagere, der på opfordring har indbetalt et støttebeløb på 150 kr. eller mere. I, der ikke har gjort det endnu, er stadigvæk velkomne til at gøre det – det vil være en stor hjælp, hvis I har lyst til det – men bortset fra det skal det i princippet fortsat være gratis at læse Nyt fra Hare Krishna elektronisk.

Her skal nævnes en interessant ting. Selv om det koster lidt at få bladet tilsendt i trykt form, har det sine fordele. En af dem er, at man får mere udbytte af at læse på rigtigt papir. The Guardian kunne sidste år den 19. august fortælle, hvordan forskning viser, at læsere husker og forstår bedre det, de læser, når de læser på papir i en rigtig bog, end når de læser elektronisk som på f.eks. en Kindle. Det kunne altså være en grund til at få bladet tilsendt som et rigtigt blad.

Forsidebilledet er fra Udupi i Sydindien. Mahabhavi Prabhu fortæller på side syv om sin pilgrimsrejse til bl.a. Udupi. Ld.