Hilsener fra Mayapur

Både forside og bagside prydes af billeder fra Mayapur, der har haft ISKCON-verdenens opmærksomhed den seneste måned.

Sidst i februar åbnede den ene fløj af det nye TOVP-tempel (Temple of Vedic Planetarium), og åbningshøjtidelighederne blev fulgt over hele verden. I dette blad nævnes det kun kort på bagsiden, men alle opfordres til at gå ind på Youtube mv. og se optagelser fra denne milepæl i vaisnavismens historie.

Forsidebilledet er også fra Mayapur og taget af Janardana Prabhu, der denne gang skriver fra Mayapur, se side 5.

En anden stor artikel er fortsættelsen af interviewet med Ciranjiva Prabhu, der fortæller om sin tid i Danmark i 1980- og -90’erne. Specielt spændende er historien om, hvordan de store Deiteter af Sri-Sri Gaura-Nitai kom til Danmark og blev indviet i templet på Frederiksberg i 1987 (se side 9).

Læg også mærke til omtalen af en ny dansk bogudgivelse, Fra punk til munk, der fortæller om Raghunath Prabhu, der gik fra at være en verdenskendt punk-musiker til at blive Hare Krishna-munk og inspirerede tusindvis af hardcore punktilhængere til at leve rene liv med vegetarisme og ingen stoffer og alkohol, den såkaldte Straight-edge bevægelse, der også tæller medlemmer blandt nuværende danske Hare Krishna-hengivne. Læs mere side 15.

God fornøjelse og Hare Krishna. Ld.