Bhaktisiddhanta Sarasvatis 150 ås fødselsdag

En stor begivenhed i januar var åbningen af det nye Rama-tempel på Herren Ramacandras fødested i Ayodhya.

Tempelåbningen var ikke kun den helt store begivenhed i Indien, men tiltrak også hele verdenspressens opmærksomhed, nok mest på grund af de politiske undertoner, som templet er forbundet med. Men imens politiske stemninger kommer og går og er ligegyldige på den lange bane, vil et sådant tempels åndelige betydning og kraft fortsætte med at eksistere i mange generationer, i århundreder eller måske sågar årtusinder. Derfor pryder et flot billede af det nye tempel for Rama Lala forsiden, og Janardana Prabhu fortæller på side 8 fra Indien, hvordan tempelåbningen har fanget hele Indien i en eufori af Rama-bhakti.

Bemærk også, at det i denne måned er Bhaktisiddhanta Sarasvatis 150 års fødselsdag, hvilket bliver fejret og markeret overalt i den større Gaudiya-vaisnava-verden, som ISKCON  er en del af. Læs mere på side 6.

I forlængelse af vores overvejelser fra sidste nummer angående bladets trykte udgave og den voldsomme portostigning fra nytår fortsætter vi indtil videre med at lave et trykt blad til jer, der fortsat gerne vil have det. Vi har fundet en alternativ måde at sende breve på med DAO, der er en anelse billigere end Postnord, og da en del af jer, der har mulighed for det, samtidigt har tilbudt selv at hente bladet i templet i København, skulle vi kunne fortsætte med at udsende bladet til jer, der har brug for det.

God fornøjelse. Hare Krishna. Ld.