Forsidebilledet er fra en harinama i København engang midt i 1980’erne. På det tidspunkt havde Hare Krishna været i Danmark i mindre end ti år, selv om de første tilløb til at etablere Krishnabevidsthed i Danmark går helt tilbage til slutningen af 1960’erne.

Det skriver Dandaniti mere om på side 6. Hun har bl.a. været i kontakt med nogle af de første hengivne, der puslede med tanken om at starte noget i Danmark, og hun ser på en GBC-resolution, der opfordrer hengivne til at nedskrive deres historie. Hendes håb er, at det bliver starten på en serie om Hare Krishnas Danmarkshistorie, så den kan blive dokumenteret for fremtiden. Hendes ambition er at få så meget som muligt nedfældet, mens de, der kan huske det, stadig er her.

Det bliver der forhåbentligt nogle interessante historier ud af til fremtidige Nyt fra Hare Krishna’er. I den forbindelse er ethvert billede, artikel, lydoptagelse, gode historier og minder osv. interessant, så hvis nogle af jer ligger inde med sådanne ting, må I gerne sende dem til os, enten i form af originalmaterialet eller skannet ind digitalt.

Ellers ikke mere indledning til dette blad, der giver sig selv, når det bliver åbnet. God fornøjelse med at læse endnu et Nyt fra Hare Krishna. Ld.