Radhastami og Bhaktivinoda Thakuras fremkomst

Den 4. september er det Srimati Radharanis fremkomstdag. I den forbindelse er der nogle tanker fra Sacinandana Swami om Radharani, se side 6. Det er også Bhaktivinoda Thakuras fremkomstdag den 8. september.

Vi skriver ikke noget om ham denne gang, men derfor er hans betydning stadig uendelig stor, hvorfor det er vigtigt at tænke på ham og bede om hans nåde på hans fremkomstdag denne ene dag om året.

Vi bringer i dette blad et interview med Professor A.L. Basham, der især er kendt for bogen The Wonder That Was India. Han blev interviewet i 1983, hvor han beskrev Hare Krishna som den mest rendyrkede form for indisk religion i Vesten. Ja, han anså Srila Prabhupadas ISKCON for at være så enestående en ting, at man skal tilbage til Romerriget og kristendommens udbredelse for at finde noget tilsvarende i europæisk kultur. Læs mere side 11.

Vi har også en opfordring om at støtte Hare Krishnas arbejde. Det er nok omsonst, for de fleste af jer gør det allerede og tak for det. Men hvis du er en af dem, der ikke gør det, eller hvis du har lyst til at gøre mere af det samme, er denne opfordring til dig. Se side 17.