Vi må konstatere, at samfundssituationen ser ud til at fortsætte en rum tid endnu. Vi troede måske, at COVID 19 ville være hurtigt overstået, men nu ser det ud til, at vi sikkert får et delvist nedlukket samfund i mange måneder og måske år endnu.

De offentlige programmer med mange deltagere bliver der nok ingen af foreløbig, men så må vi kompensere for det på andre måder. Her på Nyt fra Hare Krishna gør vi det ved fortsat at udkomme, og i år vi udgiver 12 numre, hvis det går efter planen. Vi har lov til at springe to numre over hvert år, men i år prøver vi faktisk udkomme alle årets tolv måneder. Så mange andre ting kan ikke foregå, så derfor synes vi, at Nyt fra Hare Krishna skal I have hver måned i år.

Forsidebilledet er inspireret af artiklen på side 13, en spændende reinkarnationshistorie fra England, hvor en i dette liv kvindelig hengiven husker ting, der har overbevidst hende og andre om, at hun i sit tidligere liv var en ung engelsk brahmacari, der blev dræbt i en trafikulykke i 1973 dagen efter, at han var blevet initieret af Srila Prabhupada. Derfor forsidebilledet: Det klassiske reinkarnationsbillede, der normalt bliver kaldt Changing Bodies og illustrerer, hvordan vi kan slutte, at vi er forskellige fra kroppen, og at der må være liv efter døden, simpelthen fordi kroppen ændrer sig op igennem livet fra barndom til ungdom til alderdom, imens selvet altid forbliver den samme ’mig’.

God læsning. Ld.