Ratha-yatra 2018

Forsidebilledet, som er fra Ratha-yatra i København 2017, er en påmindelse til alle om, at lørdag den 7. juli kører Herren Jagannatha sammen med Baladeva og Subhadra igen i år igennem Københavns gader og slutter med en stor fest på Nytorv med masser af kirtana, underholdning og prasadam. Ratha-yatra-
optoget starter på Nyhavn kl. 13 (mød op 12:30) og ender på Nytorv en time senere. Fra 14:30 og frem til kl. 19 er der fest på Nytorv. Du skal bare møde op. Alt andet inklusive godt vejr og transcendental stemning for alle pengene er der allerede sørget for.

Bhagavad-gita kapitel 18

I 2014 startede Dandaniti en gennemgang af hele Bhagavad-gita kapitel for kapitel. Serien har trukket ud over de fire år, der er gået siden da, men nu bringer hun det afsluttende afsnit, en gennemgang af kapitel 18. Som i de andre afsnit afslutter artiklen med spørgsmål til emnet, hvilket skal hjælpe én til at gå i dybden med studiet af Bhagavad-gita. Som afrunding er der en liste over, hvor man kan finde de tidligere artikler i serien. Læs mere side 7.