Bhaksiddhanta Sarasvatis bortgang

FORSIDEBILLEDE. Den 6. december er det Srila Bhaktisiddhanta Sarasvati Thakuras bortgangsdag. Som Srila Prabhupada bemærkede om ham: ”Srila Bhaktisiddhanta Sarasvati Thakura kom til denne verden for at udføre Caitanya Mahaprabhus mission. Det gjorde han så. Og da det var nødvendigt, forlod han dette sted og tog til et andet sted for at gøre det samme.”

Ved Radhakunda i Vrindavana, Indien, instruerede Srila Bhaktisiddhanta i 1933 Srila Prabhupada: ”Jeg havde et ønske om at distribuere nogle bøger. Hvis du nogensinde kommer til penge, så tryk bøger.” Og i sin dedikation til sin oversættelse af Srimad-Bhagavatam skrev Srila Prabhupada: ”Til Srila Prabhupada Bhaktisiddhanta Sarasvati Gosvami Maharaja, min åndelige mester … Han lever for altid igennem sine guddommelige instruktioner, og den, der følger ham, lever sammen med ham.”

På side 6 fortsætter Srila Bhaktisiddhantas svar på forskellige spørgsmål, han blev stillet op igennem 1920’erne og 1930’erne.

Tak for 2017

Med dette nummer siger vi tak for 2017 og ønsker alle velkommen tilbage i 2018. Mange af jer, der modtager Nyt fra Hare Krishna i den rigtige trykte form, plejer at betale årsabonnementet ved årsskiftet. Prisen er fortsat 350 kr. for et år (men 600 kr. uden for Danmark på grund af den voldsomme porto, som Postvæsenet afkræver for udlandspost). Hvis jer, der modtager bladet digitalt, også har lyst til at give et bidrag til bladets drift, som mange plejer at gøre på dette tidspunkt, kan det gøres ved at indsætte et støttebeløb på reg. 3534, konto 3534 125 119 eller MobilePay 4073 6446. På forhånd tak.