I Danmark er Hare Krishna så heldig igennem mange år at have haft sine egne radiostationer, der i bedste velgående stadig sender mange timer om ugen under ledelse af Yadunandana og Ananta Sri Dasa.

Og Radio Krishna sender ikke blot dagligt udsendelser i både København og Aarhus. Radioen har også sin egen tilstedeværelse på Internettet, hvor rigtigt mange af udsendelserne igennem de sidste ti år har kunnet høres på adressen http://www.krishna-online.dk/.

Denne sidste del har Paramadharmika Dasa bygget op og hidtil stået for, hvilket mange af os har været meget taknemmelige for. Imidlertid ser han sig ikke i stand til at fortsætte med den tjeneste, og derfor blev internetradioen sidst i september flyttet til en ny adresse. Den kan nu findes på https://soundcloud.com/krishnadk/sets, en professionel hjemmeside specielt til musik, podcasts, radioudsendelser osv.

Flytningen har også gjort det muligt at få en bedre ide om, hvor mange der faktisk lytter til Radio Krishna på Internettet, for https://soundcloud.com giver sidernes administratorer adgang til en masse besøgsstatistik.

I de første lidt over to uger blev der således afspillet 1335 udsendelser fra hjemmesiden. Det er bemærkelsesværdigt i betragtning af, at flytningen ikke var blevet bredt annonceret, og at der var et problem med linket fra den gamle hjemmeside til den nye. Alligevel fandt mange frem til det sted, hvor radioen gemte sig. Så hvis du, der læser dette, også bringer det videre, kan det blive til mange, mange flere, der får smag for at høre forelæsninger, interviews, bogoplæsninger og selvfølgelig bhajana- og kirtana-musik fra Radio Krishna på https://soundcloud.com/krishnadk/sets.

Med hensyn til radioens direkte udsendelser over FM-båndet i København og Aarhus kan man finde information og oplysning om sendetider og frekvenser på henholdsvis http://krishna.dk/programmer-i-dk/radio-krishna-kbh/ og http://krishna.dk/programmer-i-dk/radio-krishna-aarhus/.

yadu-10-of-1

Yadunandana Das

ananta-9-of-1

Ananta Sri Das