Den 15. februar 2018 mødte Srutidharma Dasa, tempelpræsident for Bhaktivedanta Manor i England, op på Buckingham Palace sammen med 1.000 andre notabiliteter fra hele England til en aften sammen med Dronning Elisabeth. Han blev efterfølgende indbudt til et privat møde med Dronningen og andre medlemmer af den kongelige familie. Han talte med Hendes Majestæt om hendes besøg på Krishna Avanti-skolen i 2015, hvilket hun udmærket huskede. Hun bekræftede også, at billedtæppet med Herren Caitanya, som hun havde fået som gave, hang på en af væggene i paladset.

Srutidharma talte derefter med Prins Charles om alle aktiviteterne på Bhaktivedanta Manor, specielt det økologiske landbrug og anvendelsen af oksekraft. Hertuginden af Corn-wall, Camilla Parker Bowles, var specielt imponeret over ISKCON’s humanitære arbejde.

Der var yderligere møder med premierminister Theresa May og udenrigsminister Boris Johnson. Boris mindedes sin tid som studerende, da han jævnligt besøgte ISKCON’s tempel i London. Han plejede at komme til den vegetariske frokost og lærte samtidigt om Hare Krishna-mantraet. Boris bad om at få prasadam sendt til ham i parlamentet og foreslog også, at MP Sailesh Vara skulle hjælpe ham med at organisere et særligt besøg til Bhaktivedanta Manor.

Kilde: https://www.iskconnews.org/an-audience-with-the-queen-at-buckingham-palace,6471.