I weekenden den 1., 2. og 3. maj afholdes et kursus i ”Omsorg for hengivne” i Krishna-templet i København. Lærer på kurset er Bala Govind Prabhu fra Pune i Indien. Han har praktiseret og undervist i emnet gennem mange år.

Visionen for kurset er at sikre, at alle hengivne føler sig materielt såvel som åndeligt velsituerede. Det henvender sig til alle, der arbejder med at give omsorg til andre – og det gør de fleste af os jo på et eller andet plan.

På kurset lærer man, hvad Krishna-bevidst omsorg er. Der diskuteres hindringer for at implementere omsorg. Man identificerer de områder af omsorg, der er mest relevante at arbejde med i ens eget liv eller i den yatra/gruppe, man er en del af. Det kan f.eks. være børn, ældre, ægteskaber, uddannelse, helbred, økonomi osv. Ideen er, at deltagerne efterfølgende kan implementere disse principper i deres eget liv, og der kan igangsættes initiativer til at forbedre omsorgen på udvalgte områder.

Vi håber, så mange som muligt vil dukke op og drage fordel af denne mulighed. Sæt kryds i kalenderen allerede nu og følg med på hjemmesiden http://krishna.dk/da/ og https://www.facebook.com/HareKrishnaDanmark/ for de endelige detaljer.

Du kan læse mere om baggrunden for kurset her:

https://iskconnews.org/devotee-care-course-recommended-for-every-leader-in-iskcon,6888/