Der er netop åbnet et nyt tempel eller rettere center i Oslo. I mange år har templet ligget i forstaden Røa, men det var nødt til at flytte, da lejemålet udløb.I stedet er der nu åbnet et nyt center på adressen Bauneveien 4 (1182 Oslo), der ligger i Ekeberg sydøst for centrum ca. 10 minutter fra centrum i bil og 16 min med metro.

Lederne af det nye center er Sanatani Devi og Yudhisthira Dasa. Sanatani fortæller: ”Siden vi bor der, og vi ikke har tempelstandard eller fuldt tempelprogram, har vi valgt at kalde det et ISKCON-center i stedet for et tempel. Vi har ingen brahmacarier boende, men vi er familier  her og vil gerne facilitere for sankirtana-hengivne eller omrejsende hengivne, der vil prædike i Norge. Vores program er søndagsfester, Bhagavad-gita kurser og nama-hattaer. Med tiden kan vi udvide med flere programmer.”

Den 26. januar 2014 afholdtes den første søndagsfest i det nye tempel, hvor programmerne med søndagsfest hver uge fortsætter som i det forhenværende tempel. Bemærk dog, at søndagsfesten nu starter kl. 15. Har man spørgsmål, kan man ringe til Yudhisthira (+47 92624978) eller Sanatani (+47 96840163). På billederne ses  nye center, imens Yudhisthira  giver foredrag til den første søndagsfest i det nye center, og en gruppe af de norske hengivne er fanget tidligere på året.

DSC_7739

 

Olso