Som led i ISKCON’s 50-års jubilæum tilbyder hengivne i Mumbai nu en gratis app til alle, der har en Android-telefon. App’en hedder ”Krsna – The Sweet Lord” og kan hentes gratis på Google Play.

App’en kan mange ting. Der er daglige billeder af Deiteter fra hele verden, og man kan ofre en lotusblomst til disse Deiteter (i stedet for Facebooks typiske ’like’ knap). Musiksektionen har kirtanaer med Srila Prabhupada og de mest almindelige vaisnava-sange, der synges af ISKCON’s hengivne, plus andre former for hengiven musik. Musikken kan afspilles direkte på telefonen eller downloades til senere aflytning.

I filosofisektionen kan brugerne læse hele Bhagavad-gita As It Is eller høre den som lydbog. Ligeledes er Krishna-bogen tilgængelig på app’en. Der er også mulighed for at skrive bønner, der så bliver printet ud af app-udviklerne i Mumbai og ofret til Deiteterne Radha-Rasabihari i Juhu-templet, Prabhupadas oprindelige Mumbai-tempel.

Sluttelig tilbyder app’en en newsfeed, der er en Krishna’iceret version af Facebook, så man kan holde sig i kontakt med hengivne fra hele verden og være opdateret med, hvad der sker overalt.

I skrivende stund har 2.000 hentet app’en, der netop er blevet lanceret, men det forventes at vokse eksponentielt over de næste måneder i betragtning af, at alene Juhu-templets Facebookside har 1,5 million medlemmer. Der er planer om at udvikle app’en yderligere og også gøre den tilgængelig for iPhone.

”Den er meget praktisk,” bemærkede en hengiven. ”Andre apps tilbyder en enkelt ting som darsana eller musik, men denne har det hele på ét sted. Det er ligesom at have Prabhupadas bøger, Deiteter fra hele verden og alle ens yndlings-kirtanaer i lommen på samme tid. Det er en nem måde at forbinde sig med Herren på igennem sin telefon.”