Som nogle af jer nok har oplevet det, har der somme tider været problemer med bladets hjemmeside, www.harekrishna.dk, hvor bladet pludselig viste sig i nogle meget mærkelige udgaver. 🙂 Ananta Sri Prabhu har rettet fejlen ved at opbygge en helt ny hjemmeside, der meget ligner den gamle i indhold og opsætning, og som forhåbentlig vil sprede lige så megen glæde og åndelig bevidsthed! Der mangler stadig nogle små detaljer, men de vil snart være på plads.

Som supplement til vores hjemmeside har vi oprettet en Facebook-side for Nyt fra Hare Krishna, se https://www.facebook.com/nytfraharekrishna/. Her lægger vi links ud til bladene, efterhånden som de udkommer, og vi vil også lægge links ud til tidligere artikler fra bladet, der kan være relevante f.eks. i anledning af festivaler og mærkedage. Vi vil også bruge siden til at kommunikere nyheder eller information om bladet, der kan være relevante uden for de almindelige udgivelsesdatoer.  F.eks. hvis hjemmesiden er ”nede”, eller bladet er forsinket.

Facebook-siden er selvfølgelig også beregnet til at gøre opmærksom på Nyt fra Hare Krishnas eksistens til folk, der ikke allerede kender bladet, så I må meget gerne hjælpe med at dele siden med andre, der kan være interesserede.

I kan også kontakte os via kontaktformularen på den nye Facebook-side, hvis I har spørgsmål eller vil komme med ideer og feedback til bladet.

Vi håber, I vil gøre flittigt brug af begge nye hjemmesider. 🙂