Det meste af november er præget af måneden Kartika, hvor vi tilbeder Krishna i Hans form som Damodara. Hver dag ofrer de hengivne lys til Damodara og synger sangen Damodarastika for at bede om ren hengivenhed til Krishna. Forsidebilledet er fra den første dag i Kartika i Vrindavana hvor Ananta Sri er så heldig at opholde sig i skrivende stund.

Måneden har nogle store dage. Den største er søndag den 15.11, hvor det er Srila Prabhupadas bortgangsdag. Vi opfordrer alle til at bruge dagen til at huske på, læse om, tale om og tænke på Srila Prabhupada. Det kan nævnes, at i Københavns-templet er der fest for Srila Prabhupada fra kl. 15 i sammenhæng med den faste søndagsfest.

To andre store dage er Diwali og Govardhana-puja tirsdag den 11.11. og onsdag den 12.11. De omtales på bagsiden.

Srila Prabhupadas side fylder denne gange dobbelt så meget som normalt. Vi faldt over et kosteligt interview fra New York 1975. Det ville simpelthen være synd at dele det op, så vi bringer det hele over fire sider denne gang. Vi skriver også om ISKCON’s 50-års jubilæum, hvilket vi kommer til at gøre i alle de næste numre det næste års tid. Der er ligeledes en lang artikel i serien om problemer med Darwins teori, på side 16 er der en opvarmer til julen, og på side 17 har vi fundet plads til at skrive om myggemidler. Køkkensiden fylder tre sider denne gang, en oversættelse af en artikel fra 1982 af Visakha, hvor hun skriver om Prabhupada og hans madlavning. Alt dette plus mere gør forhåbentlig dette nummer af Nyt fra Hare Krishna til spændende Krishna-bevidst læsning. Hare Krishna.