Den 11. juli 2019 gik den tyske Srila Prabhupada-discipel Nikhilananda Prabhu bort omgivet af hengivne, der sang Hare Krishna for ham, mens han forlod kroppen. Nikhilananda fik konstateret en hjernesvulst i december sidste år og levede med sygdommen i over et halvt år, indtil Krishna nu valgte at tage ham videre midt i juli.

Nikhilananda Prabhu blev født den 14. juli 1957 i Tyskland og blev medlem af Srila Prabhupadas ISKCON allerede i 1972 som 14-årig. Han var involveret i mange tjenester igennem årene inklusive oversættelse af Srila Prabhupadas bøger til tysk, bogdistribution over hele Europa og tilmed Mellemøsten, hvor han opholdt sig i Beirut midt under borgerkrigen i 1978, og mange andre former for prædikeaktiviteter. I de sidste ti år var han også en jævnlig gæst i Danmark. Af den grund skrev Nyt fra Hare Krishna om ham flere gange i år inklusive forrige nummer, hvor der var en biografi over ham sammen med, hvad der blev nogle af hans sidste ord og tanker, som han delte med dem, der var omkring ham.

De, der kendte ham, husker ham som en meget beslutsom, fokuseret og frygtløs hengiven, der levede for at tilfredsstille Srila Prabhupada og udbrede hans mission overalt, især igennem udgivelsen og distributionen af hans bøger.