Srila Prabhupada ønskede at engagere samfundets ledere i Krishna-bevidsthed for at få dem til at sætte et eksempel for folk generelt. I forlængelse af dette ønske havde hengivne fra New Delhi den 17. marts et møde med Indiens premierminister Sri Narendra Modi i hans embedsbolig i New Delhi, hvor de overrakte ham en luksusudgave af Srila Prabhupadas Bhagavad-gita. Premierministeren var meget glad for at modtage denne særudgave af Bhagavad-gita og garanterede, at han ville beholde den hos sig hele livet.

HH Gopal Krishna Gosvami fortalte Modi om ISKCON’s aktiviteter verden over, specielt udgivelsen af Bhagavad-gita, som nu er tilgængelig på 81 sprog. Han fortalte også, at ISKCON har 650 templer og 60 kobeskyttelsesprogrammer, der er noget, som premierministeren brænder for. To eller tre gange roste han ISKCON for at gøre et godt stykke arbejde over alt i verden.

Umiddelbart efter besøget dækkede Doordarshan, Indiens nationale fjernsynskanal, mødet mellem premierministeren og Krishnas hengivne. Samme eftermiddag kunne man læse følgende personlige meddelelse på premierministerens hjemmeside og på hans Youtube-kanal: ”Jeg er rørt over at have fået et eksemplar af Gita’en fra Shri Gopal Krishna Goswami Maharaja.” Dette var første gang, at et møde med Indiens premierminister er blevet så iøjnefaldende og positivt dækket af alle medier, specielt de sociale medier.

På billedet ses Modi flankeret af Gopala Krishna Gosvami (til venstre) og Vrajendranandana Dasa.

Modi får Bhagavad-gita 2