Indiens premierminister Sri Narendra Modi har lykønsket ISKCON med dets 50-års jubilæum og roser dets bedrifter på en måde, der viser en stor forståelse af ISKCON’s kernebudskab og bestræbelser. Her bringes premierministerens brev af den 8. august 2016 i dets helhed:

narendra_modi_slideshow-1

Det er mig en glæde at høre, at det Internationale Samfund for Krishna-bevidsthed (ISKCON) fejrer sit 50-års jubilæum.

Over de sidste fem årtier har ISKCON’s rejse handlet om uselvisk tjeneste til samfundet.

ISKCON-familien er dukket frem i allerforreste linje i bestræbelsen på at skabe et mere fredfyldt, harmonisk og medfølende samfund. ISKCON’s rejse har været en manifestation af ’Vasudhaiva Kutumbakam’. Integration har været kernen i jeres filosofi.

ISKCON’s historie har været historien om beslutsomheden hos hundredetusindvis af hengivne, der er spredt over hele verden. På inspiration af Herren Krishnas lære spreder de Hans budskab vidt og bredt. ISKCON-familiens arbejde på områder som uddannelse, forlagsvirksomhed og katatrofehjælp er prisværdig.

Ved denne lejlighed fremfører jeg mine bedste ønsker til ISKCON-familien og håber, at den fortsætter med at tjene menneskeheden med den samme entusiasme og flid, som den har gjort det i de sidste fem årtier. Må denne familie af hengivne være redskaber for forandring i skabelsen af en bedre dag i morgen.

Jai Sri Krishna!

Narendra Modi

New Delhi den 8. august 2016

pm_letter-1