Gaura Purnima, Sri Caitanya Mahaprabhus fremkomstdag, der sammen med Sri Krishna Janmastami er årets største dag, falder i år onsdag den 23. marts. I den anledning prydes forsiden af et ældre maleri af Caitanya Mahaprabhu. Maleriet er af ukendt oprindelse. Der kan læses mere om Gaura Purnima på side 6.

I slutningen af marts er Sankarsana Prabhu og hans kone Visnu-priya Devi på besøg. De ankommer til København torsdag den 30. marts og bliver frem til den 5. april. Vi opfordrer alle til at benytte sig af at møde disse spændende og rutinerede hengivne. Husk, at åndeligt liv i hengiven tjeneste altid starter med og vokser sig stærkt gennem mødet med avancerede hengivne.

Et andet meget spændende besøg følger lige efter. Fra den 7. april og nogle dage frem får vi besøg af Ravindra Svarupa Prabhu og hans kone Saudamani Devi Dasi, der begge er gamle disciple af Srila Prabhupada. De er fra USA og kom jævnligt i Skandinavien for 10-15 år siden, da Ravindra Svarupa var vores GBC-sekretær. Mange glæder sig allerede til gensynet med dem. For dem, der ikke kan vente, kan man tage forskud på side 14, hvor vi genoptrykker et interview, vi lavede med parret i 2002. Vi håber, at mange også vil benytte sig af chancen for at møde disse to meget kloge og erfarne hengivne. Nærmere detaljer omkring besøgene kan ses på www.krishna.dk eller københavnstemplets Facebookside.

Vi ønsker alle en rigtig glædelig Gaura Purnima.