Kunne I tænke jer at bo på landet sammen med andre hengivne? Som omtalt løbende er ISKCON i gang med at udvikle et landsbyfællesskab på Nordfalster, nærmere bestemt i Nørre Vedby, og alle, der har lyst, er velkommen til at være med.

ISKCON har selv købt et hus, hvor der nu bor hengivne, så det er muligt at møde op og deltage hver dag i Krishnabevidste programmer, spise prasadam sammen, hjælpe hinanden osv. På det tilhørende stykke jord bliver der dyrket frugter og grønsager til både eget forbrug og videresalg med henblik på at gøre stedet økonomisk selvkørende.

Den videre udvikling af fællesskabet forventes nu at foregå ved, at andre slår sig ned i området ved at købe eller leje sig ind i, hvad der er tilgængeligt. Det er et sted med meget overkommelige priser, hvilket også er en af grundene til ISKCON’s interesse i området.

Lige nu er der fem huse til salg i Nørre Vedby i prislejet fra 500.000 op til en million kroner. Husene ses på billederne og er alle rimeligt indflytningsklare. Man skal selvfølgelig regne med selv at skulle lave noget ved dem, men alle er beboelige og ikke kun ruiner i navn af håndværkertilbud. Gå selv ind på www.boligsiden.dk, søg på Nørre Vedby og se, om det kunne være interessant.